Wysłany: 2009-02-22, 15:41 Najlepszy album z USA (2008)
Więc jaki album wg was najlepszy album wyszedł z USA w ubiegłym roku (2008) ? Jak dla mnie to:
Ice Cube - Raw Footage
Bity to poezja dla uszu Teksty, z tego co udało mi się przetłumaczyć nie są jakieś gówniane, a "nawet dobre" Jak dla mnie zdecydowanie najlepsza pozycja w tym roku.
Czekam na wasze typy!
Moje posty są ostre jak maczeta Waszki G !!
Eazy-E feat Waszka G - Real Muthafuckin G's - Niedługo premiera ! Dr Dre ma skleić remix! (Chodzą takie słuchy) - poważnie
ja osobiście nie jestem ekspertem w sprawie amerykańskiego rapu, chciazby z tego wzgledu ze jak slucham to lubie wiedziec wszystko o czym gadaja raperzy dlatego tez za duzo zagranicznego rapu nie slucham aczkolwiek album Ice Cube'a wpadl mi w rece chciazby dla stego ze byl N.W.A, i powiem Ci ze to jest numer jeden ubieglego roku.
wersów mam wiele są świeże jak dziewice
jestem stręczycielem, puszczam je na ulice ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na naszych serwerach nie są umieszczane żadne pliki, jedynie informacje o nich! Albumy pobieraj tylko wtedy kiedy posiadasz w domu ich oryginalną wersję a pobraną kopię traktuj jako zapasową!