Dołączył: 13 Lut 2009 Posty: 106 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Ostrowiec Św.
Wysłany: 2009-02-14, 22:46 Dziewczyny w teledyskach
Co myślicie o tych dziewczynach w teledyskach, które są w 80% nagie? Dla mnie to taki mały dodatek. Wiadomo to taki prestiż Mnie denerwuje tylko czasami to, że pojawiają się one przy jakiś słabych kawałkach u słabych raperów, którzy sobą nic nie prezentuję, a jedyne co chcą osiągnąć to lans na MTV...
Dołączył: 13 Lut 2009 Posty: 106 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Ostrowiec Św.
Wysłany: 2009-02-15, 10:55
Creative, ale co powiesz na ten drugi temat.
Cytat:
Mnie denerwuje tylko czasami to, że pojawiają się one przy jakiś słabych kawałkach u słabych raperów, którzy sobą nic nie prezentuję, a jedyne co chcą osiągnąć to lans na MTV...
wiesz z jeden strony to jest tak jak chcesz sobie poogladac panienki to wlaczasz sobie jakis dobry film dla doroslych a jak chcesz posluchac muzy to wlaczasz teledysk, panienki to tylko dodatek
wersów mam wiele są świeże jak dziewice
jestem stręczycielem, puszczam je na ulice ;)
Haha nie no co do tematu panienek w teledyskach to mnie to wkurza czasem nie wiem czemu hehe, tak jakoś te panny sa nie naturalne. Pokaża dupe w teledysku za kikaset zlotych i zadowolone. Za łeb i wypier%olić to takie moje zdanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na naszych serwerach nie są umieszczane żadne pliki, jedynie informacje o nich! Albumy pobieraj tylko wtedy kiedy posiadasz w domu ich oryginalną wersję a pobraną kopię traktuj jako zapasową!