Wysłany: 2009-03-07, 14:51 Peja o Bolcu
Cytat:
Peja o Bolcu: "Odszedł od nas człowiek, który niczego w życiu nie udawał, miał w sobie spory potencjał, zawsze uśmiechnięty potrafił mnie rozbawić w każdej sytuacji, zawsze wspierał mnie na koncertach w pobliżu Krakowa i na tych w Warszawie gdzie przez dłuższy czas mieszkał, był dobrym kolegą, normalnym gościem, z którym gadałeś o wszystkim. Nie był typem gwiazdy, choć wiele osiągnął w przemyśle filmowym. Po prostu swój chłopak i tyle. Często rozmawialiśmy na temat aktorstwa, którego też zawsze pragnąłem liznąć. Mieliśmy pomysł na wspólny kawałek. Niestety nie wyszło. R.I.P Bolec"
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na naszych serwerach nie są umieszczane żadne pliki, jedynie informacje o nich! Albumy pobieraj tylko wtedy kiedy posiadasz w domu ich oryginalną wersję a pobraną kopię traktuj jako zapasową!