Na stronie interscope pojawiło się więcej konkretów oraz jedna szokująca informacja !
7 kwietnia pojawi się pierwszy singiel + teledysk do Relapse !!
Eminem udzielił także wywiadu w którym powiedział :
"Wielu ludzi liczyło na to, że w grudniu 2008 roku wydany zostanie mój nowy album, ja także. Niestety nie był jeszcze gotowy. Wróciłem z Dre do studia i zaczęliśmy tworzyć, nagrywać, pisać. W pewnym momencie poza piosenkami gotowymi na Relapse w studiu było jakieś pięćdziesiąt nowych kawałków. Dlatego zdecydowałem się na pewien trik. W 2009 roku oprócz Relapse pojawi się też mój kolejny album, Relapse 2. Wydany zostanie pod koniec 2009."
Crack A Bottle nie będzie bonusem na Relapse, będzie jednym z kilkudziesięciu nowych utworów.
Szykuje się niezła niespodzianka dla fanów Eminem'a.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na naszych serwerach nie są umieszczane żadne pliki, jedynie informacje o nich! Albumy pobieraj tylko wtedy kiedy posiadasz w domu ich oryginalną wersję a pobraną kopię traktuj jako zapasową!