Witam, od jakiegoś czasu interesuje się rapem. Heh nigdy nie wzialem się za spiewanie ani nic z tych rzeczy. Od pewnego czasu dość dużo rymów mi płynie przez mózg postanowiłem kilka zapisać . Niestety swoich najlepszych tekstów nie zapisałem i poszły w nie pamięc a tutaj przedstawiam kawałek tego co umiem. Czekam na oceny
Cytat:
Nie na blokach wychowani, stara ekipa nie nie jestesmy do bani. Bujamy sie sami miedzy ziomami którzy zawsze są z nami. Więc uwarzaj kurwa co do mnie gadasz, moja ekipa rozwali cię z dala, ja MC tym rapem w ciebie napierdalam.
2 dis który wymyśliłem dla mojego klanu heh
Cytat:
Bedziemy z muzyką na ustach was rozwalać, wasz klan polegnie będą nas wychwalać!!. Z waszego klanu zostanie tylko popiołu kupa wiesz dlaczego? Bo rozje*ała was Zorganizowana Rapowa Grupa !!
A tutaj o tak zwanym Skorpionie Lech Roch xD pseudo MC. Można go znaleźć na YT.
Cytat:
Lechu z cyganami wychowany, cała Polska jest za nami. Nikt cie nie lubi lecz wszyscy wysmiewaja, twoje teksty powtarzaja. Bo z tego frajde mają, debil się ogłosi oni cię wieszać chcą, zniszczą odwage twą. Skasuj swoje teksty z neta, bo wpada tutaj nowa Zorganizowana Rapowa Grupa. która tekstami niszczy mury, walimy prosto zgrubej rury. MCy to My, nasz bit słyszy cały swiat, w mej łapie gnat którym mierze w twoją strone, puszczam kule podkrecone nasycane rapem, a co do rapu ? Ty reprezentujesz rapu atrape. Dziekuje za uwage i weź te słowa do siebie, zyczy ci tego moja gorsza połowa !
To nawet nie jest diss tylko bardziej podchodzi pod Free ale fajnie jak na początek
Jak chcesz poradę to masz: Unikaj rymów czasownikowych...
5
Flow boli jak zły dotyk, gdzie Czempion tam kłopoty,
Robię ten rap, czy sprawdzę się, to mój życiowy test,
Wiesz jak jest, w umyśle prawdziwość aż po życia kres!
Przecież klęski nie poniosę
Nawet jeśli... Się podniosę
pierwszy cytat, tak bardziej podchodzi pod lanserke, niż pod diss, ale skoro zaczynasz, to tylko życzyć powodzenia,a może nie długo skleisz coś naprawde zajebistego;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na naszych serwerach nie są umieszczane żadne pliki, jedynie informacje o nich! Albumy pobieraj tylko wtedy kiedy posiadasz w domu ich oryginalną wersję a pobraną kopię traktuj jako zapasową!