Wysłany: 2009-04-11, 11:12 Dj Cube - Motyla Noga Mixtape (2009)
Cytat:
Wykonawca: DJ Cube
Tytuł: Motyla Noga Mixtape
Data wydania: 2009
Produkcja
jest w całości zmiksowana przez Dj Cube, jest to jego drugi solowy mixtape po ponad 8 letniej przerwie. W tym czasie nagrał i wypuścił wraz z Dj Smoov-B dwa mixtapy \"Funk You\" oraz \"Crush Sounds\" które zostały bardzo dobrze przyjęte a \"Funk You\" doczekało się bardzo pochlebnej recenzji w Nowojorskim magazynie \"Connex\".
Na krążku zatytułowanym \"Motyla Noga\" gościnnie pojawił się Zeus, który nagrał specjalny kawałek \"Mój Dj, Twój Dj\". Produkcja jest z pewnością wartą polecenia miłośnikom dobrego Hip-Hopu którzy oczekują od mixtapu czegoś więcej niż tylko płynnych przejść pomiędzy mało oryginalnymi kawałkami. Na mixtapie usłyszymy min: Skillz, Jurassic 5, Pete Rock & Cl Smooth, Michael Jackson, Looptroop Rockers, EMC, Krs-One, Q-Tip, Tre Hardson, Average White Band oraz wielu innych. Ciekawym pomysłem są cuty z polskich filmów, nadają płycie klimatu i urozmaicają całość. Już wkrótce do pobrania za darmo będzie mixtape \"Funk You\".
Kod: Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz być zalogowany
wersów mam wiele są świeże jak dziewice
jestem stręczycielem, puszczam je na ulice ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na naszych serwerach nie są umieszczane żadne pliki, jedynie informacje o nich! Albumy pobieraj tylko wtedy kiedy posiadasz w domu ich oryginalną wersję a pobraną kopię traktuj jako zapasową!