Rejestracja Zaloguj Szukaj Użytkownicy Bitwy TXT

Peja nowa płyta - "Na Serio" jeszcze w tym roku !
Autor Wiadomość
 Creative

Informacje
Piwa: 1/9
Wysłany: 2009-03-05, 22:22   Peja nowa płyta - "Na Serio" jeszcze w tym roku !

Cytat:
Pierwsza solowa płyta Rycha Peji Styl Życia G'N.O.J.A. okazała się spektakularnym sukcesem. Wywołała mnóstwo hałasu, znalazła bardzo dużo nabywców - jak na polski rynek - i do dziś jest o niej głośno, zresztą nie bez podstaw. Okazuje się, że Rychu nie spoczął na laurach.

Według oficjalnych informacji, jeszcze w tym roku światło dzienne ma ujrzeć druga solowa płyta Peji, a poznaniak już zarejestrował pierwsze kawałki! Co najlepsze, nie koliduje to wcale z nową płytą SLU.

Na album Na Serio członek Slums Attack nagrał już 4 kawałki, na bitach WhiteHouse'u i DJ-a Zela. Jak głosi informacja prasowa, większością płyty ma się zająć właśnie duet producencki z Dolnego Śląska. Peja powiedział: "Chciałbym wydać tę płytę 17. września, w moje 33 urodziny. Zupełnie nie wiem, jak to połączyć z graniem koncertów i promocją płyty Styl życia G'N.O.J.A, która praktycznie jeszcze nie ruszyła. Poczułem, że mam coś ważnego do przekazania jeszcze w tym roku, i dlatego zamierzam zrealizować założony plan. Nie chcę odkładać nowych, dobrych produkcji do szuflady".

Album ma wprowadzić słuchaczy w klimat nadchodzącego albumu Slums Attack, z DJ-em Decksem - Reedukacja. Artysta pracuje też nad klipami do Regulaminu Zabijania oraz Szkoły Życia. Raper dograł też swoje zwrotki do albumów Palucha, Słonia (WSRH) i Mony.

Magiera i Dj Zel na produkcji! Ogólnie kolejny wypas sie szykuje! !! 8)

Moje posty są ostre jak maczeta Waszki G !!

Eazy-E feat Waszka G - Real Muthafuckin G's - Niedługo premiera ! Dr Dre ma skleić remix! (Chodzą takie słuchy) - poważnie

http://rapforum.pl/postlink/939.htm#939 ->Nowy rodzaj hiphoplo z tym że pobłogosławiony!
Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu  
Zasady Postowania Opcje